Ny rabattsida för dig som är 55+

År 2020 har knappast varit det roligaste året att vara farmor eller mormor. På grund av coronaviruset blir det inte så mycket tid med barnbarnen nu. Faktum är väl att det för många inte blir så mycket tid till någonting, i alla fall inte sysslor som inkluderar att man tar sig utanför hemmet.

Ta vara på vardagens glädjeämnen

Med tanke på hur världsläget ser ut gäller det att ta tillvara på de glädjeämnen som finns. I det avseendet tänkte jag berätta om en ny hemsida som riktar in sig mot dig som är senior, mer exakt för dig som är minst 55 år gammal. På hejsenior.se kan du ta del av rabatter och erbjudanden för massor av olika grejer. Rabatterna gäller för produkter från välkända butiker som Åhléns, Linas matkasse och många andra. Utöver det hittar du också erbjudanden för telefon- och bredbandsabonnemang, TV-kanaler och mycket annat.

Hej Senior är gratis

Kostar det någonting att registrera sig hos Hej Senior? Nej, det gör det inte, och det hade väl varit lite märkligt om du skulle behöva betala för att få ta del av rabatter? Det skulle ju ha bekämpat sidans syfte så att säga.

Lokala rabatter och hemleveranser

Förutom det har sidan ibland lokala rabatter, så det är värt att kika in emellanåt för att se om de har ett erbjudande som gäller för just din hemort. Många av rabatterna gäller dessutom för saker som du kan få levererade direkt till ditt hem. Det finns med andra ord ingen anledning att bryta karantänen i onödan.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Farmormormor.se