Samla på minnen tillsammans med barnbarnen

Det är många som använder uttrycket att barnbarn är livets efterrätt. Att som farmor eller mormor hitta på saker tillsammans med barnbarnen brukar ge väldigt trevliga stunder och fina minnen för både barn och morförälder. Hos Seniordeal finns många olika rabatter för sig som senior. Det finns exempelvis rabatter på aktiviteter som du kan göra tillsammans med dina barnbarn. Exempelvis kan ni ha det mysigt hemma och hyra en film tillsammans eller varför inte läsa serietidningar för barnet. Ni skulle också kunna pröva att yoga lite hemma i vardagsrummet. Lite mjuk fysisk aktivitet gör gott för alla, både vuxna och små. Sedan finns det mängder av rabatter på andra saker. Att använda rabatter sparar pengar för en ansträngd plånbok men ger också förslag till andra aktiviteter som nöjen, resor och mycket mer.

Skapa fina minnen tillsammans

Barn brukar älska att vara tillsammans med mor- och farföräldrar utan sina föräldrar. Mormor eller farmor har ofta sina egna regler som att barnen får en extra bulle eller kanske godis mitt i veckan. Barnen kommer att komma ihåg tiden ni spenderade tillsammans och alla fina minnen ni skapade.

Presenter spelar liten roll när de är vuxna. Hitta en bra balans mellan tid med barnbarnen och andra intressen.

Mor- och farföräldrar ger viktig avlastning

När ens egna barn blivit vuxna och i sin tur skaffar egna barn blir föräldrarna ett viktigt stöd och en hjälpande hand i vardagen. Mor- och farföräldrar har i många barnfamiljer en viktig roll speciellt under åren barnen är riktigt små. Det kan vara guld värt att ta barnen någon timme på helgen eller hämta på förskolan. Att finnas där som stöd och hjälp är för många en bärande kraft mitt i småbarnsåren. Samtidigt som du ger en hjälpande hand får du spendera tid tillsammans med barnbarnen. Det kan ge många fina vardagsstunder att se tillbaka på.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Farmormormor.se